Bir Ufak Gün Işığı dizisinden ilk kareler!

0
Bir Küçük Gün Işığı dizisinden ilk kareler!

‘Bir Ufak Gün Işığı’ dizisinin okuma provaları başladı Başrolleri paylaşan Berk Oktay ve Seray Kaya’nın bir araya gelmiş olduğu provadan kareler toplumsal medyada paylaşıldı

Atv’nin yaz sezonunda ekrana getireceği ‘Bir Ufak Gün Işığı’ dizisinden ilk kareler geldi. Başrollerini Berk Oktay ve Seray Kaya’nın paylaşacağı dizinin okuma provası da yapılmış oldu. “Bilemezsin, kim bilir en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…” ilkesiyle seyircisiyle buluşacak olan dizinin cast emek harcamaları devam ediyor. Dizi severler merak ediyor, Bir Ufak Gün Işığı dizisinde başrol oynayacak Berk Oktay ve Seray kaya kimdir? Atv’nin yazlık dizisinde hangi oyuncular rol alacak? Şimdi detaylar

Bir Ufak Gün Işığı dizisinden ilk kareler!

Yaz sezonuyla beraber diziler ara verdi ve oyuncular tatile çıktı. Sadece bazı oyuncular var ki projenin biri bitmeden diğerine koşuyor. İşte bu oyunculardan olan Berk Oktay ve Saeray Kaya’yı aynı projede buluşturan ‘Bir Ufak Gün Işığı’ dizisinin okuma provaları başladı. Başrolleri paylaşan Berk Oktay ve Seray Kaya’nın ilk kez bir araya gelmiş olduğu okuma provasından kareler toplumsal medyada dizi severlerle paylaşıldı. Yapımcılığını NGM’nin üstlendiği diziyi Emre Kabakuşak yönetirken hikâye ve senaryo Özgür Evren Heptürk’e emanet edildi. Başrolü paylaşan Seray Kaya ile Berk Oktay’ın bir araya gelmiş olduğu okuma provası toplumsal medyada “Bilemezsin, kim bilir en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…” sloganıyla paylaşıldı.

Esra Dermancıoğlu, Tuğçe Açıkgöz, Gizem Ünsal ve Yiğit Yapıcı’nın da oyuncu olarak yer almış olduğu Bir Ufak Gün Işığı dizisi temmuz ayında çekimlere başlamış olacak.

Berk Oktay Kimdir?

1982 Ankara doğumlu Oktay, 2000- 2006 yılları aralığında modellik yapmış oldu. Sonrasında Paris’e yerleşerek internasyonal arenada sahneye çıkan Berk Oktay, Tatlı Bela Fadime dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. Kanal D’nin en uzun soluklu yapımı ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle şöhrete ulaşan Oktay son olarak Yasak Elma dizisinde oynuyordu.

Filmografi:

2007-2008 Tatlı Bela Fadime

2008-2009 Akasya Durağı

2009-2012 Arka Sokaklar (dizi)

2010-2010 Ümit Yolcuları

2012-2013 Alev Alev

2013-2014 Benim Hala Umudum Var

2014 Aşktan Kaçılmaz

2015 İlişki Durumu: Karışık

2016 İlişki Durumu: Evli

2017 Savaşçı

2018- 2022 Yasak Elma

Seray Kaya Kimdir?

1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine “Refah Sokağı” adlı diziyle başlamış olan Kaya ‘’Erkeğimin Ailesi’’ dizisindeki ‘Kırmızı Şapkalı Kız’ rolüyle şöhreti elde etti. Hanım dizisinde yaşam verdiği Şirin karakteriyle internasyonal bir başarı yakalayan Seray kaya son olarak Mahkum dizisinde oynuyordu.

Rol Almış olduğu Diziler:

Mahkum / Cemre Uysal / 2021

Müessese Osman / Lena Hatun 2020-2021

Hanım / Şirin Sarıkadı / 2017-2020

Gülümse Yeter / Gül Özdemir / 2016

Erkeğimin Ailesi / Miray / 2014-2015

Refah Sokağı / Rezzan / 2012

30-06-2022
Yazar Hakkında

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de hayata merhaba dedi. 1994 senesinde Mustafa Kemal Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye’nin her bölgesinde 25 .. devamı..
mail

Leave A Reply